Këshilltar Politik


Këshilltar Politik

Dr. Avdi SmajlajDr. Avdi Smajljaj ka përfunduar studimet e Doktoratës (PhD in Political Sciences) në Fushën e Shkencave Politike në Universitetin Duisburg-Essen në Gjermani, ndërsa ka magjistruar në fushën e Politikave të Unionit Evropian në Universitetin e Hamburgut, Gjermani.

Ai është ligjërues i Shkencave Politike dhe Integrimeve Evropiane në Universitetin Fama në Prishtinë.

E-mail:

avdi.smajljaj@rks-gov.net

Top