Këshilltar Politik


Këshilltar Politik

Levent BuşiLevent Buşi ka përfunduar studimet në fushën e shkencave shëndetësore në degën e Ortotik – Prototik në Universitetin Trakya në Edirne të Turqisë. Prej vitit 2003 ka punuar në profesionin e tij si në sektorin shtetërorë dhe atë privat.

Derisa ka qenë aktiv për një kohë të gjatë në kryesi të OJQ-ve në qytetin e lindjes, Prizren. Që nga viti 2007 është Anëtar i Komitetit Ekzekutiv Qendror të Partisë Demokratike Turke- KDTP.

E-mail:

levent.busi@rks-gov.net

Top