Ditari i Ministrit


Pritshmëritë rreth një embargoje te mundshme tregtare nga ana e Serbisë.

Pritshmëritë rreth një embargoje te mundshme tregtare nga ana e Serbisë. Gjate ditëve te fundit është përmendur ne disa raste dhe ne deklarata zyrtare mundësia e zbatimit te një embargoje tregtare nga ana e Serbisë,pas shpalljes së...

Lexo më shumë
Dje në lokalet e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit në mes ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Bujar Dugolli dhe z.Gashper Jezh, Drejtor i Qendrë

Dje në lokalet e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit në mes ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Bujar Dugolli dhe z.Gashper Jezh, Drejtor i Qendrës për Zhvillim Ndërkombëtar dhe Kooperim të...

Lexo më shumë
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Z, Bujar Dugolli se bashku me përfaqësuesit e shtyllës se IV te UNMIK z. Andreas Wittkowsky po qëndron për vizite një ditore në Shkup

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Z, Bujar Dugolli se bashku me përfaqësuesit e shtyllës se IV te UNMIK z. Andreas Wittkowsky po qëndron për vizite një ditore në Shkup, ku do të takohet me ministren e Ekonomisë se Maqedonisë znj, Vera...

Lexo më shumë
Ministri Dugolli udhetoi per ne Vjene

Ministri Dugolli do te qendroj ne Vjene me ftesen e Agjencionit per Zhvillimin e Ballkanit

Lexo më shumë
Reagim ndaj shkrimit “Kush i mori mbi gjysmë milion euro” të gazetarit Xhavit Nura, të botuar në gazetën e përditshme “Infopress”, të datës 16 nëntor 2007

Prishtinë, 16 nëntor 2007 Shkrimi i datës 16 nëntor në gazetën “Infopress” është shkrim shumë i varfër si në pikëpamje profesionale ashtu edhe në atë morale. Nuk është hera e parë që ballafaqohemi me akuza/shpifje...

Lexo më shumë
Ministri Dugolli beri ndarjen e certifikatave per pjesemarrsit ne trajnimin per politikat tregtare dhe funksionimin e Organizates Botrore te Tregtise

Ministri Dugolli beri ndarjen e certifikatave per pjesemarrsit ne trajnimin per politikat tregtare dhe funksionimin e Organizates Botrore te Tregtise

Lexo më shumë
Ministri Dugolli beri hapjen e zyres se promovimit te investimeve ne Skoci dhe Irlande

Ministri i Tregtise dhe Industrise z. Bujar Dugolli beri hapjen e zyresve per promovimin e investimeve ne Skoci dhe Irlande.

Lexo më shumë
Ministri Dugolli po merr pjese ne Forumin Boterore te OBT-se ne Gjenevë

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë z. Bujar Dugolli për herë të parë po merr pjesë ne Forumin Botëror te Organizatës Botërore të Tregtisë me seli ne Gjenevë. Është hera e parë që Kosova në menyre Institucionale përfaqësohet në...

Lexo më shumë
Top