Cuneyd Ustaibo, zëvendësministër


ZËVENDËSMINISTËR I TREGTISË DHE INDUSTRISË

Cuneyd UstaiboCuneyd Ustaibo ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës (Gjuhë dhe Letërsi Turke). Është aktiv në fushën e turizmit që nga viti 1991.

Prej vitit 1998 deri më 2009 ka punuar në Ambasadën Amerikane në Prishtinë. Që nga viti 2010 është nënkryetar i parë në Partinë Demokratike Turke të Kosovës (KDTP).


Adresa:

Lagjja e Spitalit, rr. "Muharrem Fejza", 100000 - Prishtinë

E-mail:

cuneyd.ustaibo@rks-gov.net

Top