Asistente e Zv.ministrit


Asistente e Zv.ministrit

Dorina GrezdaDorina Grezda ka përfunduar Fakultetin Ekonomik, drejtimi Menaxhement dhe Politika Publike në Universitetin Amerikan të Kosovës. Ajo ka një eksperiencë mbi 2-vjeçare në kompani në fushën e komunikimit, menaxhimit dhe marrëdhënieve me klientët.

Dorina ushtronte detyrën si zyrtare për protokoll në kabinetin e Ministres ku më pas punoi si asistente personale e zëvendëskryeministres dhe Ministres së Tregtisë dhe Industrisë. Momentalisht ajo punon si asistente e Zv.ministrit të Tregtisë dhe Industrisë.

E-mail:

dorina.grezda@rks-gov.net

Top