Mbahet takimi i katërt i Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik

Këshilli Kombëtar për Zhvillim Ekonomik të Kosovës (KKZHE), mbajti sot takimin e katërt, për të diskutuar për hapat e mëtutjeshëm për avancimin e reformave për zhvillimin ekonomik të Kosovës.

Lexo më shumë
U bë prezantimi dhe lansimi zyrtar i “Regjistrit Qendror të Lejeve dhe Licencave në Kosovë”

Sot në Prishtinë u mbajt një takim informativ në të cilin u bë prezantimi dhe lansimi zyrtar i “Regjistrit Qendror të Lejeve dhe Licencave në Kosovë.“ Takimi u organizua nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë (MTI) dhe Zyra e...

Lexo më shumë
Ministrja Bajrami mori pjesë në konferencën –Komiteti Investues i Evropës Juglindore

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami mori pjesë në Konferencën e Ministrave të Komitetit Investues të Evropës Juglindore në kuadër të Këshillit për Bashkëpunim Rajonal (RCC), që u mbajt sot në Beçiq të Malit të...

Lexo më shumë
Ministrja Hykmete Bajrami i informon bizneset e Prishtinës

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, përkatësisht Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), organizoi sot konferencë për t’i informuar bizneset e rajonit të Prishtinës rreth risive që tashmë janë duke u...

Lexo më shumë
Ministrja Bajrami hapi panairin “Gratë në biznes 2015”

Në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, hapi panairin treditor “Gratë në Biznes 2015”, të cilin e organizon Ministria e Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për ...

Lexo më shumë
Ministrja Bajrami: Projektligji për Investime Strategjike, baza ligjore për investime të mëdha në Kosovë

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, ka mbajtur sot një konferencë për gazetarë ku ka prezantuar Projektligjin për Investime Strategjike në Republikën e Kosovës, i cili është miratuar në mbledhjen e Qeverisë së...

Lexo më shumë
Kryeministri Isa Mustafa: Kosova e përkushtuar për bashkëpunim ekonomik me Baden-Württembergun

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, gjatë qëndrimit në Shtutgart ka marrë pjesë në një takim të përbashkët për ekonomi, ku ishte i pranishëm edhe ministri për Entin Federal, Evropë dhe Çështje Ndërkombëtare i...

Lexo më shumë
Mbahet raundi i pestë i Grupit Negociator për Tregtinë në Shërbime të CEFTA-s

Raundi i pestë i Grupit Negociator për Tregtinë në Shërbime në Marrëveshjen e Evropës Qendrore për Tregti të Lirë (CEFTA) është organizuar nga Ministria e Ekonomisë, në periudhën 23-24 nëntor 2015, në Kishinau të Moldavisë. Në...

Lexo më shumë
Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami mori pjesë në Forumin Ekonomik të Vjenës

Znj. Bajrami në fjalimin e saj theksoi se Qeveria e Kosovës po punon në mënyrë konstruktive në promovimin e bashkëpunimit regjional në të gjitha segmentet, përfshirë bashkëpunimin ekonomik.

Lexo më shumë
Top