Aktivitetet e ministrit Nikaj


Tour operatorë dhe media nga vendet e Amerikes Veriore dhe Evropa vizitojnë Kosovën

Të hënën në mbrëmje, në Muzeun Etnologjik të Kosovës, është hapur ngjarja “Adventure Week Balkans 2014”, e cila mbledh rreth 21 tour operatorë ndërkombëtarë dhe media të huaja të cilat do të qëndrojnë në Kosovë, Shqipëri dhe...

Lexo më shumë
Në Gjakove filloi punën Shkolla verore për Ndërmarrësi

Në ambientet e Qendrës Inovative në Gjakovë, ka filluar Shkolla Verore për Ndërmarrësi, e cila mbështetet nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës dhe Agjencia KIESA, e cila vepron në kuadër të Ministrisë së Tregtisë dhe...

Lexo më shumë
Lansohet Analiza e Politikave Prioritare mbi Zhvillimin e Tregtisë dhe Burimeve Njerëzore

Situata aktuale e eksportit në Kosovë dhe deficiti i lartë tregtar pasqyrojnë nivel të ulët të konkurrencës në tregun e brendshëm dhe mungesë të shumëllojshmërisë. Kjo është rrjedhojë e pengesave të ndryshme me të cilat përballet...

Lexo më shumë
Departamenti i Industrisë/DPI –Vizitë zyrtare në Slloveni

Me datë 14 dhe 15 Korrik 2014 Përfaqësuesit e Departamentit të Industrisë (Bleron Menzelxhiu, Remzi Grabanica, dhe Agim Isufi) realizuan një vizitë zyrtare në Slloveni ku zhvilluan takime me përfaqësues nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik...

Lexo më shumë
Vihen inicialet për MSA-në

Inicializimi i Marrëveshjes së Stabilizim-Asocimit (MSA) ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian, i cili u bë të premten në Bruksel, shënon përfundimin zyrtar të procesit negociator dhe dakordimin e të dyja palëve mbi...

Lexo më shumë
Top