Aktivitetet e ministrit Mulaj


Ministri i deritashëm Ismet Mulaj ia dorëzon detyrën ministres Hykmete Bajrami

Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë u bë pranim-dorëzimi i detyrës së ministres të Tregtisë dhe Industrisë.

Lexo më shumë
Vazhdon aksioni për kontrollin e tregut të naftës

Në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, Doganat dhe Prokurorinë, Inspektorati i Tregut në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, po vazhdon me aksionin për kontrollin e tregut të naftës brenda territorit të Republikës Kosovës.

Lexo më shumë
Ministri Mulaj mori pjesë në takimin e përbashkët të komitetit të CEFTA-s

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Ismet Mulaj, po merr pjesë në takimin e përbashkët të komitetit të CEFTA-s, që po mbahet në kuadër të javës së CEFTA-s, e cila po kryesohet nga Republika e Maqedonisë.

Lexo më shumë
Nis projekti “Mbështetja e Lëvizjes së Lirë të Mallrave”, i themeluar nga BE

Të enjten në Prishtinë, ka nisur së realizuari projekti “Mbështetja e Lëvizjes së Lirë të Mallrave”, i themeluar nga Bashkimi Evropian.

Lexo më shumë
MTI mbajti takim me donatorët

Në objektin e Kryeministrisë së Kosovës, përfaqësuesit e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI) mbajtën takimin me donatorë, me të cilët diskutuan për mundësitë e koordinimit dhe vazhdimit të donacioneve për institucionet e...

Lexo më shumë
Mulaj: Brezovica, projekti më i madh i Kosovës që nga paslufta

Komiteti Drejtues Ndërministror është takuar sot për t’i shikuar dhe mbështetur rekomandimet e ekspertëve si dhe raportin e vlerësimit që rrjedh nga propozimi i dorëzuar për projektim, ndërtim, financim dhe operim të Projektit...

Lexo më shumë
Filloi rundi i parë i negocimit të shërbimeve në kuadër të marrëveshjes së CEFTA-s

Më 6 dhe 7 nëntor, në Shkup, është organizuar rundi i parë i negociatave për ‘Shërbimet Profesionale’ në kuadër të CEFTA-s. Ky është takimi i parë në vazhdën e 6 takimeve të planifikuara deri në fund të negocimit, i cili do...

Lexo më shumë
Top