Aktivitetet e ministres Kusari-Lila


Në Gjilan u mbajt tryeza informative: “Roli dhe rëndësia e infrastrukturës së cilësisë në zhvillimin ekonomik të vendit”

Divizioni i Infrastrukturës së Cilësisë ka realizuar tryezën informative të radhës, me temën “Roli dhe rëndësia e infrastrukturës së cilësisë". Kjo tryezë u realizua me bizneset e Komunës së Gjilanit, në bashkëpunim me...

Lexo më shumë
Në Kosovë tregtohet naftë konform standardit të lejuar

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë pas kontrollit në zbatim të ligjit për respektimin e standardeve në fushën e importit dhe tregtimit të karburanteve dizell dhe benzinë ka pranuar rezultatet e para preliminare të cilësisë së cilësisë...

Lexo më shumë
MTI ndërmerr aksion shtesë për kontrollin e cilësisë së karburanteve, dizel dhe benzinë

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka vijuar kontrollet në zbatim të ligjit për respektimin e standardeve në fushën e importit dhe tregtimit të karburanteve, dizel dhe benzinë. Të shtunën, nën monitorimin e ministrit Ismet Mulaj,...

Lexo më shumë
Ministri Mulaj falënderon Këshillit Profesional të Standardizimit

Me datën 4 dhjetor 2014, Agjencia Kosovare për Standardizim, ka mbajtur takimin e Këshillit Profesional të Standardizimit. Në këtë takim, të pranishëm ishin pjesa dërmuese e anëtarëve të këtij Këshilli.

Lexo më shumë
Reagim ndaj artikullit të publikuar në gazetën “Kosova Sot”

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë sqaron opinionin se artikulli “Ish Ministrja Kusari Lila akuzohet për shkelje” në gazetën “Kosova Sot” i datës 29 Tetor, 2013, keq informon qëllimisht lexuesit, është tendencioz dhe nuk bazohet...

Lexo më shumë
Kosova në top 5 vendet reformatore në botë sipas Raportit të Bankës Botërore “Të Bërit Biznes”

Në raportin e saj kredibil “Të Bërit Biznes” 2014, Banka Botërore ka ranguar Kosovën në pozitën e 86 nga 189 vende të botës në lehtësinë e të bërit biznes duke vlerësuar kështu pozitivisht ndryshimet dinamike dhe lehtësimet e...

Lexo më shumë
Zëvendësministri Bernard Nikaj priti Ambasadorin e Italisë në Kosovë, Andreas Ferrarese

Zëvendësministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bernard Nikaj mirëpriti në një takim njoftues Ambasadorin e ri italian, Andreas Ferrarese. Zv.ministri falënderoi Ambasadorin për përkrahjen që Qeveria Italiane po i jep Kosovës në promovimin...

Lexo më shumë
Reagim ndaj artikullit të publikuar në gazetën "Zëri"

Agjencia për Promovimin e Investimeve në Kosovë (APIK), e cila vepron në kuadër të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, për hir të së vërtetës dhe të korrektësisë, dhe me qëllim te informimit të drejtë të qytetarëve dhe...

Lexo më shumë
Top