Aktivitetet e ministrit Mulaj


Avni Kastrati emërohet ushtrues detyre i Ministrit të Tregtisë dhe Industrisë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, më 24 shtator 2014, e ka emëruar ushtrues detyre të Ministrit të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI), z. Avni Kastrati, pas dorëheqjes së ministrit të MTI-së, Bernard Nikaj. Z....

Lexo më shumë
Ministri Bernard Nikaj jep dorëheqje

Ju njoftojmë se ministri Bernard Nikaj, ka dhënë dorëheqje nga pozita e ministrit të Tregtisë dhe Industrisë. Arsyeja e dorëheqjes është personale dhe ka të bëjë me avancimin e mëtejshëm akademik. Z. Nikaj do të qëndrojë si studiues...

Lexo më shumë
U mbajt takimi i Gjashtë i Nëngrupit Punues për Shërbime

Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë (MTI) u mbajt takimi i gjashtë i Nëngrupit Punues për Shërbime, i themeluar në kuadër të strukturave për politika tregtare, ku morën pjesë përfaqësues të institucioneve të Qeverisë së...

Lexo më shumë
KIESA shpërblen 6 biznes-planet më të mira

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Bernard Nikaj, sot ka ndarë gjashtë shpërblime për Biznes-planet më të mira.

Lexo më shumë
Hapet Qendra Komunale e Biznesit në Han të Elezit

Që nga 4 shtatori bizneset e Komunës së Hanit të Elezit do të regjistrohen dhe do të kryejnë shërbimet tjera administrative të biznesit në Qendrën Komunale të Biznesit në Han të Elezit.

Lexo më shumë
Top