LAJMET E FUNDIT

Ministrja Bajrami hapi panairin “Gratë në biznes 2015”

Në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, hapi panairin treditor “Gratë në Biznes 2015”, të cilin e organizon Ministria e Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA) dhe në bashkëpunim me OJQ-në “Gratë në Biznes”, që është përkrahura edhe nga OJQ-të “SHE ERA” dhe “Dera e Hapur”.

01.12.2015 Lexo me shume

Ministrja Bajrami hapi panairin “Gratë në biznes 2015”

Në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, hapi panairin treditor “Gratë në Biznes 2015”, të cilin e organizon Ministria e Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA) dhe në bashkëpunim me OJQ-në “Gratë në Biznes”, që është përkrahura edhe nga OJQ-të “SHE ERA” dhe “Dera e Hapur”.

01.12.2015 Lexo me shume

Ministrja Bajrami hapi panairin “Gratë në biznes 2015”

Në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, hapi panairin treditor “Gratë në Biznes 2015”, të cilin e organizon Ministria e Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA) dhe në bashkëpunim me OJQ-në “Gratë në Biznes”, që është përkrahura edhe nga OJQ-të “SHE ERA” dhe “Dera e Hapur”.

01.12.2015 Lexo me shume

Ministrja Bajrami hapi panairin “Gratë në biznes 2015”

Në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, hapi panairin treditor “Gratë në Biznes 2015”, të cilin e organizon Ministria e Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA) dhe në bashkëpunim me OJQ-në “Gratë në Biznes”, që është përkrahura edhe nga OJQ-të “SHE ERA” dhe “Dera e Hapur”.

01.12.2015 Lexo me shume

Ministrja Bajrami hapi panairin “Gratë në biznes 2015”

Në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, hapi panairin treditor “Gratë në Biznes 2015”, të cilin e organizon Ministria e Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA) dhe në bashkëpunim me OJQ-në “Gratë në Biznes”, që është përkrahura edhe nga OJQ-të “SHE ERA” dhe “Dera e Hapur”.

01.12.2015 Lexo me shume
Top